Haberler

Velvet Underground’dan New York Sürprizi

İnanılmaz ama gerçek: Efsanevi grup Velvet Underground’un 3 üyesi Lou Reed, Maureen Tucker ve Doug Yule, 8 Aralık’ta New York Kütüphanesinde bir araya gelecekler. Bu güzel haberin en kötü tarafı John Cale’in sohbete katılmayacak olması.
New York Kütüphanesinin Live from NYPL adlı etkinliklerinden biri olacak olan sohbeti, Rolling Stone dergisinin en önemli yazarlarından David Fricke yönlendirecek. Bu sohbetin asıl amacı, Johan Kugelberg imzali Velvet Underground New York Art adlı yeni yayınlanan ve görülmemiş grup fotoğrafları, posterler, albüm kapakları, Lou Reed’in el yazması şarkı sözleri gibi Velvet Underground hayranları için tam bir hazine olan kitaba müzikseverlerin dikkatini çekmekİnanılmaz ama gerçek: Efsanevi grup Velvet Underground’un 3 üyesi Lou Reed, Maureen Tucker ve Doug Yule, 8 Aralık’ta New York Kütüphanesinde bir araya gelecekler. Bu güzel haberin en kötü tarafı John Cale’in sohbete katılmayacak olması.

İnanılmaz ama gerçek: Efsanevi grup Velvet Underground‘un 3 üyesi Lou Reed, Maureen Tucker ve Doug Yule, 8 Aralık’ta New York Kütüphanesinde bir araya gelecekler. Bu güzel haberin en kötü tarafı John Cale‘in sohbete katılmayacak olması.

newyorkartvelvetunderground

New York Kütüphanesinin Live from NYPL adlı etkinliklerinden biri olacak olan sohbeti, Rolling Stone dergisinin en önemli yazarlarından David Fricke yönlendirecek. Bu sohbetin asıl amacı, Johan Kugelberg editörlüğünde  ve grup üyelerinin tam desteğiyle hazırlanan Velvet Underground New York Art adlı kitaba müzikseverlerin dikkatini çekmek. Önsözü Lou Reed tarafından yazılan kitap  görülmemiş grup fotoğrafları, posterler, albüm kapakları, Lou Reed’in el yazması şarkı sözleri ile Velvet Underground hayranları için tam bir hazine.

New York Kütüphanesinin Live from NYPL adlı etkinliklerinden biri olacak olan sohbeti, Rolling Stone dergisinin en önemli yazarlarından David Fricke yönlendirecek. Bu sohbetin asıl amacı, Johan Kugelberg imzali Velvet Underground New York Art adlı yeni yayınlanan ve görülmemiş grup fotoğrafları, posterler, albüm kapakları, Lou Reed’in el yazması şarkı sözleri gibi Velvet Underground hayranları için tam bir hazine olan kitaba müzikseverlerin dikkatini çekmek.
Paylaş

muzikle